Akoestiek verbeteren met Form Design

Wie op zoek is naar akoestische oplossingen of advies op vlak van akoestiek, zit goed bij Form Design. Beginnen doen we met een audit om uw probleem optimaal in kaart te kunnen brengen. Daarna gaat ons studiebureau op zoek naar de ideale werkwijze voor uw specifieke situatie.

100% maatwerk

Uniek aan ons advies is dat we het volledige proces sturen vanuit uw probleem, niet vanuit een product. Form Design is namelijk een merkonafhankelijk akoestisch adviesbureau en zoekt voor u steeds de juiste leveranciers of productieateliers die garant staan voor een perfect esthetisch en akoestisch eindresultaat.

Om uw akoestiek te verbeteren is een aanpak op maat vereist. Form Design gaat dan ook prat op écht maatwerk in plaats van voorverpakte oplossingen onder dat etiket. Zo zorgt ons adviesbureau ervoor dat uw akoestische panelen of wanden altijd afgestemd zijn op uw smaak én budget.

100% maatwerk

Voor wie

Architecten

Oplossingen voor alle akoestisch problemen

Bij uw ontwerpen is het van belang om rekening te houden met de akoestiek van de ruimtes in functie van hun bestemming. Form Design helpt u om de akoestische noden van het project harmonieus te combineren met een esthetische invulling ervan. We bieden niet alleen advies, maar staan ook in voor een technisch-praktische uitwerking, bestaande uit custom-made oplossingen en gekende producten. Wie standaardproducten wil, kan uiteraard ook bij ons terecht.

Aannemers

Akoestiek is een essentiëel belevingscomponent van architectuur

Ook als aannemer moet u rekening houden met akoestische normen en vragen vanuit de markt. Om abstracte bestekeisen om te zetten in tastbare oplossingen, kunt u rekenen op Form Design. Wij ondersteunen uw bouwteam graag met akoestisch advies en met de realisatie van akoestische oplossingen op maat, zowel voor bepaalde ruimtes als voor een volledig gebouw. Denk maar aan akoestische wanden, akoestische panelen of akoestische baffles.

Particulieren & bedrijven

Particulieren & bedrijven

Advies nodig om de akoestiek te verbeteren in uw gebouw? Te lawaaierige installaties of buren? Of hebt u problemen met uw saneringsplan voor de werkomgeving van uw werknemers? Wij bieden u graag een akoestische totaaloplossing op maat van uw specifieke situatie.

Form Design in beeld

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer