U wil de akoestiek in uw bedrijfsgebouw op een esthetische manier verbeteren? Dan zijn akoestische baffles een ideale oplossing. Deze absorberende panelen corrigeren de nagalmtijd in uw ruimte.

Losse panelen

Akoestische baffles kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden in bestaande gebouwen. Bij nieuwbouwprojecten gebeurt het ophangen in overleg met de interieurarchitect en de akoestische specialist. Uw baffles worden aan kabels gehangen, in rasters geplaatst of gekleefd tegen het bestaande plafond en gelijkmatig verdeeld over de ruimte. Hun aantal wordt bepaald afhankelijk van de gekozen grootte en de gewenste correctie.

Baffles in alle vormen

Oorspronkelijk werden akoestische baffles vooral in de industrie toegepast. Door de vele designmogelijkheden hebben ze echter ook hun weg gevonden naar kantoren en scholen. In ons aanbod vindt u ronde, ovale, vierkante, hoekige of at random gesneden baffles in alle mogelijke vormen.

Ook qua kleuren en materialen bestaan er talloze opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van bedrukte akoestische baffles om uw bedrijfsrestaurant op te fleuren inclusief LED-verlichting? Contacteer ons gerust voor meer info.

Naadloos gespoten plafond

Uit het aanbod naadloze oplossingen hebben we diverse mogelijkheden die we toepassen. Van grove spuitpleisters of cellulosebespuitingen tot gladde naadloze afwerking op isolatieplaat. We bekijken dit steeds in functie van esthetische wensen, budgetruimte en herstel- of onderhoudsfactor in overleg met de bouwheer en ontwerper.

Verlicht akoestisch spanplafond
Akoestisch lichtplafond bij Bel&Bo
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer