Goede akoestiek is in elke werkruimte essentieel, want in een aangename omgeving zijn uw werknemers beter geconcentreerd. En dus efficiënter. Met de akoestische panelen op maat van Form Design zorgt u voor een ideaal binnenklimaat.

Esthetische akoestiek

Akoestische panelen op uw wanden en plafonds zorgen ervoor dat het geluid niet weergalmt. De nieuwste types zijn trouwens niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. In het oog springende decoratie of neutrale panelen, een effen kleur of een print? Onze geluidsabsorberende panelen passen in elk interieur.

Maatwerk voor uw ruimte

Bij Form Design zorgen we steeds voor een akoestische oplossing op maat. Op basis van de functie van de ruimte, uw smaak én uw budget kiezen we voor panelen uit vlies, stof of geperforeerd materiaal. Uiteraard zijn de geluidsabsorberende panelen steeds voldoende akoestisch performant en beantwoorden ze aan de bouweisen.

Uw akoestiek verbeteren? Form Design plaatst akoestische panelen in kantoren, auditoria, sportzalen, industriële productieruimen en ateliers. Restaurant ’t Monument in de CET-bank in Tournai gingen u alvast voor!

Neem contact op en ontdek onze geluidsabsorberende wand- en plafondpanelen op maat van uw project.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer